torsdag 6 oktober 2011

River ner gammal tapet

 Gillar tapeten egentligen men den blir lite för mycket. Dessutom hade den sats upp med spik för att underlaget var inte lämpligt att tapetsera på och så tyckte ju vi att det var lite för mörkt just där.
Vi hade ingen aning om hur det såg ut under.
Så, nu är tapeten borta. Tog även bort plastmattan som satt på varje trappsteg. Väggarna blir så fina med lite ljus färg.
Trapporna får man nog byta ut, dom var lite slitna.
Trappräcket skall bytas ut tids nog.

6 kommentarer:

Krigsholm sa...

Blir nog jättefint det där! :)

Soldattorpet Anno 1840 sa...

Jani: tack som mycket. Det blir nog skitsnyggt med vita väggar och gråa lister och trappräcken. En finare lampa där på trappväggen.
Åh, det ska bli så kul att få fixa det här huset.
kram

Anonym sa...

Oh! Skulle vara skit snyggt och måla väggarna vita och trappan och trappräcket (som du ska ifs byta ut...) i svart eller grått! Haha. Jag drömmer om din renovering fast jag är inte där!! =) Men jag ser ju att du äger en guldgruva som har så mycket förhoppningar!

Soldattorpet Anno 1840 sa...

Johanna: ja, väggarna kommer mycket riktigt att bli vita. Funderar på en personligt schablon som jag ska ska isf ha över hela väggen. Schablonen ska vara ljusgrå likaså trappan funderar vi på.
Trappräcket är i metall så det är därför som vi ska byta ut den gamla. Jag ska göra en egendesignad modell som kommer bli kick-ass.
Jag uppskattar dina kommentarer och idér. Mera sånt!!!
puss

Anonym sa...

Hahah. vad bra att du inte tcker att jag är tjatig o va kul att du uppskattar mina ider. O ja, personligt schablon är ju en kanon ide! Snacka om att ha nåt ingen annan har!! Me like!

Soldattorpet Anno 1840 sa...

Johanna: Jag uppskattar allt alla skriver.
Om jag inte gillar hela ideen så kanske man gillar delar av den. Vissa ideer kan man vidareutveckla.
Så gnugga dom där geniknölarna, fram med dina kunskaper och fantasi och alla dina härliga smarta ideer och tips.
puss