onsdag 12 oktober 2011

Fina taklampor till hallen





Jag har kikat lite på taklampor till våran lilla hall.
Jag är inne på något sånt här som ni kan se på bilderna.
Priserna på dessa ligger tyvärr på omkring 2000 kronor.
Visst, man ska ju köpa det som verkligen känns RÄTT men jag vill veta vad Rikard anser om dessa.
Är det värt det?
Vad tycker ni?

5 kommentarer:

Anonym sa...

JAg har lite svårt att lägga så mycket pengar på en lampa även om de är jättefina fast hittar man väl något som man bara måste ha så kan jag ibland tycka tat man ksa unan sig dte ändå.

Fast de översta lamporna, de vita, de är ju ruskigt lika en modell som fanns på Ikea för några år sedan men då silverfärgade. Man borde ju kunna hitta såna begagnade (vi har en liggande till exempel) och sen måla dem vita. Det sparar ju massor med pengar! //Sophie

Eleonor sa...

Den sista lampan har jag hemma hos mig och jag är helnöjd med den! Jag köpte dock "insynsskydd" till badrumsfönster och klistrade på glasrutorna, det blev ett helskönt sken i lampan då!

Jag tycker helt klart att det är värt det! Jag brukar alltid säga: "Jag bor hellre i ett skittomt hus än i ett hus fullt med skit!"

Kram!

Soldattorpet Anno 1840 sa...

Södergården: Jo jag känner också att den översta är ganska vanlig och den borde man hitta billigt lite varstans och sen kan man ju som du säger spraymåla den i valfri färg.
Jaha, Ikea hade den, synd att jag missade det, jag hade lätt köpt därifrån.

Jag har också lite svårt att lägga mycket pengar på en lampa men hittar man DET så måste man ju slå till :)

Tack för din kommentar.
kram

Soldattorpet Anno 1840 sa...

Eleonor: Åh har du den? Vad kul. Jag gillar faktiskt den bäst. Den är enklare i sin helhet än vad den mittersta är. Soldattorpet är ju enkelt så den kanske passar bättre hos oss den som du också har.

Haha, ditt ordspråk är ju underbart. Precis så tänker jag med och försöker förklara för andra men ibland är det svårt. Men det där var en fullträff!

kram och tack för din kommentar//Hanna

Lii sa...

Den översta säljs fortfarande på IKEA kostar väl runt 250 kr tror jag :)